Vragen? Bel ons:(0165) 582 999
info@jetron.com

       
 
 

 

ConsultancySamen met de ondernemer kijken en zoeken naar oplossingen voor een probleem. Bij Jetron staat altijd voorop dat het voor de opdrachtgever een minimale inspanning moet vergen. Voorbeeld: wanneer een internetverbinding nodig is, moet een klant normaal gesproken zelf alle zaken regelen, zoals ADSL, abonnement en bekabeling. Jetron kiest er echter voor de gehele aanvraag te coördineren en zo voor te bereiden dat de klant enkel hoeft te tekenen. Alle contacten worden dan door Jetron onderhouden.

Detachering
Heeft u langlopende projecten en zoekt u hiervoor extra ondersteuning of een projectleider? Ook dit probleem kunnen wij voor u oplossen. Afhankelijk van uw wensen kunt u de beschikking krijgen over een of meerdere systeembeheerders en consultancy.

Aanvulling op eigen systeembeheer
Veel bedrijven hebben reeds een systeembeheerder in dienst. Dergelijke beheerders zijn vaak enkel bezig met beheren. Hierdoor lopen zij de kans dat zij een product van hun eigen omgeving worden. Nieuwe implementaties worden immers zelden gedaan.

Doordat Jetron niet branchegeoriënteerd is, werken wij voor veel verschillende bedrijven, zoals o.a.: aannemers, gemeenten, accountants, verkooporganisaties en woningcorporaties. Hierdoor beschikken onze consultants over een brede, parate kennis waardoor wij in staat zijn een goed advies te geven. In samenspraak met de systeembeheerder wordt dan gekeken wat de wensen en eisen zijn. Deze worden vervolgens vertaald naar de mogelijkheden die de huidige techniek biedt. Hierdoor ontstaat er een sterk team van onze en uw medewerkers die samen de implementatie doen. Na afloop van de installatie fungeren we als tweede lijns ondersteuning. 
 
Home

Organisatie
Ons bedrijf
Het team
Strategische Partners
Vacature
Routebeschrijving
Contact
Networking
BackupGarant
Fujitsu
Wifi Hotspot met facbook
JAMES
Consultancy
Beheer
NetwerkScan
Software
Maatwerk
Portfolio
Telecom
VoIP - Swyx
Support
AntiVirus Test
Downloads
TcpIP Tools
Actueel
Inform@il Digitaal
Vacature
Acties
Login
Wachtwoord Vergeten
 
©2023 Jetron automatisering | All rights reserved Privacy policy | Contact